De wereld snakt naar adem!

Het coronavirus grijpt hard om zich heen. We zien het wereldwijd, en op dit moment vreselijk schrijnend in landen als India en Nepal. De gezondheidszorg kan de grote druk nauwelijks aan. Wanhopig zoeken mensen naar een plek voor hun zieke familieleden. In veel landen is ziek worden niet de enige angst. Ook de lockdowns en andere beperkende maatregelen hakken erin. Geen werk betekent geen eten. Geen school betekent geen toekomstperspectief. We zien het overal. De wereld snakt naar adem!

De diaconie houdt op 30 mei 2021 collecte voor het Christelijk Noodhulpcluster:

Het Christelijk Noodhulpcluster komt in actie voor de kwetsbaarste volwassenen en kinderen. Wij bieden:
• Voorlichting over hoe je jezelf tegen corona beschermt;
• Bescherming door schoon water, mondkapjes en quarantainecentra;
• Directe hulp zoals eten, psychosociale en medische hulp, waaronder zuurstoftanks.

Uw hulp is nodig!
Voor deze hulpverlening is gebed en geld nodig. Corona

Bid u mee?
• Bid dat het aantal besmettingen met het coronavirus zal afnemen.
• Bid voor de bevolking van India en omliggende landen die op dit moment extra lijden.
• Bid voor overheden, hulporganisaties en vrijwilligers. Bid dat zij de kwetsbaarste mensen kunnen helpen.

Uw gift
Uw gift is heel erg welkom via de bankrekening van de diaconie NL 65 RBRB 0691 624 674.

Wij zullen uw gift overdragen aan Woord en daad wat is aangesloten bij het Christelijk Noodhulpcluster.

Wees solidair! Geef nu voor de gezamenlijke strijd tegen corona.