Viering Heilig Avondmaal 12 september 2021

Op zondag 12 september aanstaande willen we met elkaar het Heilig Avondmaal vieren. Hieronder vindt u wat praktische informatie over de viering.

De huidige maatregelen bieden ons gelukkig wat meer ruimte om als gemeente in de kerk het Heilig Avondmaal te vieren. Ongeveer honderd gemeenteleden zullen de viering in de kerk kunnen bijwonen. Het Heilig Avondmaal kan nog niet aan de tafels worden bediend. De diaconie biedt u, evenals bij de vorige vieringen, zakjes aan met brood en wijn, die u bij het binnenkomen in de kerk kunt meenemen naar uw zitplaats.

De gemeenteleden die thuis, via de media de dienst willen meebeleven en vieren kunnen ook gebruik maken van de zakjes met brood en wijn. Mocht u daar gebruik van willen maken, dan kan dat als volgt:

1. U stuurt ons een mail vóór 17.00 uur op vrijdag 10 september aanstaande op:  lruitenbeek@hervormdvollenhove.nl
  2. U belt ons op nummer (ook vóór 17:00 uur op vrijdag 10 september a.s.): 06-20460515

U geeft daarbij het volgende op:

1. Uw naam
  2. Uw adres
  3. Aantal personen (= aantal zakjes)
  4. U geeft aan of u:

* het bezorgd wilt hebben in het tijdvak 11.00-11.30 uur op zaterdag 11 september aanstaande;

* Het zelf afhaalt tussen 10.30 -11.00 uur in de kerk op 11 september aanstaande.

U kunt vervolgens het brood en de wijn gebruiken tijdens de avondmaalsviering, waarbij we uitzien naar een goede viering, al is het nog onder beperkende omstandigheden.

Avondmaal