Schoenendoosactie

Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau. Onderwijs is zoveel meer dan leren schrijven en rekenen. Door mee te doen met 4 kids schoenendoosactie leren kinderen een waardevolle les: dat geven om een ander belangrijk is. En krijgen leeftijdsgenootjes in arme landen een onvergetelijk cadeau!

Kinderen in Nederland vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes die in moeilijke omstandigheden leven. Ze doen daarmee iets concreets voor arme vriendjes.

Als kerk willen wij ook dit jaar weer, samen met de scholen, van harte aan deze actie meedoen. Daarbij kunnen we niet zonder uw hulp. Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie! Er is een folder gemaakt met meer informatie, die kunt u zondag na de dienst meenemen uit de kerk. In de folder staat hoe het precies werkt en wat er wel of niet in de doos mag. De verzendkosten van de dozen worden door de diaconie van de Hervormde Gemeente Vollenhove/Sint Jansklooster en de Mariakerk voor hun rekening genomen.

De gevulde en versierde dozen (niet dichtplakken) kunnen ingeleverd worden op zaterdag 2 oktober van 16.30 -17.30 uur bij de Grote Kerk in Vollenhove en de Kapel in Sint Jansklooster. In de morgendienst van zondag 10 oktober in de Grote Kerk mogen de schoenendozen ook ingeleverd wordenWilt u geen schoenendoos vullen maar toch iets geven; in de hal van de kerk komt een doos te staan waar u uw spullen in kunt doen. Ook is de diaconie-collecte deze zondag bestemd voor Actie 4Kids.

We hopen op een mooie opbrengst!

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met Lenie Ruitenbeek (0527-243545) of Vrouwkje Jordens (0527- 246202).

Schoenendoos