Viering Heilig Avondmaal 14 november 2021

Zondag 14 november aanstaande hopen we met elkaar het Heilig Avondmaal te vieren. Er zijn in onze gemeente op deze zondag drie vieringen. Om 10.00 uur en 19.00 uur in de Grote of Sint Nicolaas Kerk en om 14.30 in de Kapel. Vanwege het oplopende aantal besmettingen zal het Heilig Avondmaal nog niet aan de tafels worden bediend en is er geen viering in Nieuw Clarenberg. De diaconie biedt u, evenals bij de vorige vieringen, zakjes aan met brood en wijn, die u bij het binnenkomen in de kerk kunt meenemen naar uw zitplaats.

De gemeenteleden die thuis, via de media de dienst willen meebeleven en vieren kunnen ook gebruik maken van de zakjes met brood en wijn. Mocht u daar gebruik van willen maken, dan kan dat als volgt:

1. U stuurt ons een mail vóór 17.00 uur op vrijdag 12 november aanstaande op:  lruitenbeek@hervormdvollenhove.nl
  2. Of u belt ons op nummer 06-20460515 ook voor vrijdag 12 november aanstaande.

U geeft daarbij het volgende op:

• Uw naam
  • Uw adres
  • Aantal personen (= aantal zakjes)
  • U geeft aan of u:
    • Het bezorgd wilt hebben in het tijdvak 11.00-11.30 uur op zaterdag 13 november aanstaande.
    • Het zelf afhaalt tussen 10.30 -11.00 uur in de kerk op zaterdag 13 november aanstaande.

U kunt vervolgens het brood en de wijn gebruiken tijdens de avondmaalsviering, waarbij we uitzien naar een goede vieringsamen, al is het nog onder beperkende omstandigheden.

Avondmaal