Hervormd Vollenhove.nl

Hervormde gemeente Vollenhove - Sint Jansklooster

▶ Kerkdiensten luisteren

Kinderkerstfeest Zondagschool De Regenboog

Op vrijdagavond 24 december 2021 zou in de Kapel in Sint-Jansklooster het Kinderkerstfeest plaatsvinden. In verband met de verscherpte Corona-maatregelen kan het Kinderkerstfeest helaas op deze manier niet doorgaan.

Daarom hebben wij, in plaats van een fysiek kerstfeest, ook dit jaar een digitaal Kinderkerstfeest voorbereid. Via deze link kunnen kinderen, ouders en gemeenteleden dit Kinderkerstfeest bekijken. Op deze manier hopen wij toch digitaal 'samen' de geboorte van Jezus te vieren!

Naast deze digitale kerstviering hebben wij ook nog een leuke kerstquiz gemaakt. Doen jullie met ons mee? Alle kinderen van de zondagsschool hebben hiervoor een link ontvangen. Dit is de link van de onderbouw, en deze is van de middenbouw.

Voor het overmaken van de collecte kunt u gebruik maken van een QR code of een betaalverzoek. Klik daarvoor op onderstaand plaatje om de PDF te openen (QR) of op deze link (betaalverzoek).

De kinderen en leiding van Zondagsschool De Regenboog wensen u een Gezegend Kerstfeest en een gelukkig en gezond Nieuwjaar!

Kerst