Verkoop van collectebonnen op andere wijze

In verband met Covid-19 gaan we de organisatie rondom de verkoop van collectebonnen (voorlopig) anders invullen. Wanneer u collectebonnen wilt kopen, kunt u hiervoor een mail sturen naar cvkfinancieel@hervormdvollenhove.nl.
In de mail vermeld u welke bonnen (€ 0,60, € 1,- of € 1,40) u wenst en het aantal velletjes, tevens graag vermelding van uw naam en adres.
Uw bestelling wordt vervolgens gereed gemaakt en bij u bezorgd.
Op deze manier verminderen we de kans op besmettingsgevaar en worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen.

Belastingdienst
Giften, giraal of met een kwitantie aan de kerk, zending, diaconie, jeugdwerk, etc. zijn met vele andere doelen aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Als u meer dan 1% van uw verzamelinkomen en ook meer dan € 60,00 aan giften per jaar uitgeeft is het meerdere tot maximaal 10% van het verzamelinkomen aftrekbaar.